sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Tervetuloa kesäkuu!

Ihana kesä, olet vihdoin täällä! Kyllä sinua on odotettu!

Olen ehdottomasti kesän lapsi, vaikkakin talvella syntynyt. Koti on putsattu nurkkiaan myöten, kesävaatteet kaivettu esille, ikkunat pesty ja parveke kuurattu, joka paikka loistaa puhtauttaan. Olen valmis vastaanottamaan kesäkuun ja toivon, että lämpö sekä aurinko hellii meitä mahdollisimman paljon!

Vietän elämäni ensimmäistä kesää olematta töissä. Tuntuu hieman erikoiselta, mutta aion ottaa siitä kaiken irti! Aion olla turisti nykyisessä kotikaupungissani, kiertää paikkoja joihin olen ajatellut mennä joka kesä, mutten ole kuitenkaan saanut aikaiseksi. Onhan tuota lomaa aina jonkun verran joka kesälle, mutta olemme yleensä aina olleet sen pienen hetken maailmalla, karistaneet sillä tavoin työpölyt kannoiltamme.

Suurempia suunnitelmia emme ole kesän varalle tehneet, ajatus on elää spontaanisti hetkessä, nyt kun se kerran on mahdollista. Pieniä arjen rutiineja on alkukuulle vielä jäljellä; muutamat opintoihin liittyvät rutistukset ja pojan vauvauintia kahdelle viikonlopulle.
Tässä kuussa saamme nauttia siskojeni ja heidän perheiden seurasta. Saamme pienempiä lomalaisia kylään, toivottavasti koko kesän ajan, kun heilläkin on kesälomat jo alkaneet. Heidän liu'ulla pääsen tutustumaan myös lapsellisempaan kesä-Helsinkiin.

Nautin kun voin käydä päiväsaikaan mummojen ja vaarien kanssa ruokakaupassa, ei ruuhkia eikä kenelläkään ole kiire. Nautin kahviloissa istuskelusta. Nautin siitä kun kerkeän joka paikasta alta pois ennen kuin työssäkäyvät saapuvat paikalle. Ja pian saan nauttia rantaelämästä, piknikeistä sekä ystäväni mökin tunnelmasta. Nautin kesäsateesta, auringosta, lämmöstä, leikatun nurmikon tuoksusta, rantahiekasta paljaiden varpaiden alla, kaikesta mikä kuuluu kesään.
Pusuja Almalta

Tuplasateenkaari

Kesän kunniaksi herkuttelemme vadelmaisilla itsetehdyillä Bebe-leivoksilla.

Vadelmabebe

Ihanaa, aurinkoista kesää kaikille :)

Terhi

3 kommenttia:

  1. Oi ihanaa kuulla, että on mahdollisuus viettää rento kesä! Itsellänikin tulee olemaan vain vähän töitä omasta tahdostani tänä kesänä ja kuukauden palkallinen loma, joten aijon myös nauttia tästä kesästä täysillä. Hyvää kesää sinnekkin! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kesäsi kuulostaa ihanan leppoisalta ja ihanalta C:

    VastaaPoista