sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Instagram, some-sovellus kuvan ja äänen käsittelyyn


Instagram on kuvien sekä videoiden jakoon tehty someverkosto. Se aukesi vuonna 2010 ja Facebookin omistuksessa se on ollut jo kolme vuotta. Sovelluksen avulla voit jakaa kuvia sekä videoita, kommentoida sekä tykätä toisten käyttäjien julkaisemista materiaaleista. Installa voit jakaa kuvia ja videoita useamman eri filterin avulla, videoita on myös mahdollista leikata. Filtereillä voi muokata mm. värejä ja kontrasteja. Videon lisäys mahdollisuus tuli 2013 ja video voi pituudeltaan olla enintään 15 sekuntia.

Instagramin valitsin sen helpon käytettävyyden vuoksi. Sovellus on tehty minusta todella selkeäksi ja nopeakäyttöiseksi. Matkailualalla työskentelevänä sovellus on erinomainen mm. eri maiden, kohteiden ja hotellien esittelyihin kuvin ja videoin. Jotkut yritykset ovat Instassa työntekijöiden voimin; he saattavat kertoa työkokemuksiaan tämän välityksellä. Ja mikäpä olisi parempaa tai edullisempaa markkinointia, ei mikään!

Henkilökohtaisesti seuraan Instassa matkustukseen, ruokaan ja sisutukseen liittyviä asioita, esim. bloggaajien tilejä. Omat postaukseni ovat myös matkustusta, ruokaa, sisustusta sekä esikoisen elämää ja erilaisia tapahtumia.

Instagramiin 

Nähdään Instassa!

Terhi

3 kommenttia:

  1. Instagramissa on juuri kiva seurata mm. matkustuskuvia :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, tosin ne ei auta yhtään krooniseen matkakuumeeseen :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva ja selkeä kirjoitus Instagramista, ja siellä oleminen on kyllä hauskaa ajanviettoa, välillä oikeen uppoutuu sen saloihin ja onnistuu löytämään super mielenkiintoisia käyttäjätilejä!

    VastaaPoista