sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Valmistun 18.12.2015

Olen päättänyt opinnäytetyöni aiheen ja kävin hakemassa potkua työn aloittamiseen asiaa käsittelevältä kurssilta. Tähtään 18.12.2015 valmistumiseen. Se näytti olevan Haagan vuoden viimeinen valmistumispäivä. Nyt kun päivä on mielessä, on minusta helpompi asennoitua viimeisten kurssien suorittamiseen sekä opinnäytetyön kirjoittamiseen.

Valitsemani aihe käsittelee sosiaalista mediaa rekrytoinnissa. Aihe on laaja, joten vielä tulisi päättää mikä on järkevin tapa lähestyä aihetta, jotta se ei ala rönsyilemään. Vuoden matkailuun suuntautuneena ja vuoden henkilöstöhallintoon, on minulla ajatuksena saada osuus molempia opinnäytetyöhöni. 

Kun suuntautumisia on kaksi, täytyy sanoa, että välistä on hankala hahmottaa mitä kursseja on vielä käymättä ja mikä niistä on esim. vapaavalintaisia aineita. Niimpä joudun asian kanssa oikein istumaan alas, että saan jäljellä olevat kurssit kaikki heti alkusyksylle.

Vielä viikon verran koulua, ennen elokuun seuraavaa kesäkurssia.

Aurinkoisia päiviä :)

Terhi

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen opinnäytetyön aihe! Nykyisin onkin yleistä, että rekrytoinnissa käytetään sosiaalista mediaa hyödyksi.

    VastaaPoista
  2. Hyvä tavoite. Erinomainen aihe opinnäytetyölle, johon mahtuu molemmat suuntautumisesi erinomaisesti. Kurssin aikana sinulla olisi oiva tilaisuus tehdä vaikka pieni tutkimus kurssikavereidesi keskuudessa.

    VastaaPoista
  3. Mainio aihe. Uskon, että on helpottavaa tietää mitä tulee tekemään. Tsemppiä !

    VastaaPoista
  4. Todella hyvä aihe, tämä kurssi avaa jo vähän silmiä tietyllä tapaa, tsemppiä opparin tekemiseen :)

    VastaaPoista