perjantai 22. toukokuuta 2015

Pienien ja pikaisten häiden kautta neuvolaan

Tänään saimme olla todistamassa pieniä ja samalla hyvin pikaisia häitä. Puolisoni veli, lankoni, sanoi tänään tahdon. Samaisessa paikassa missä minut ja puolisoni vihittiin reilu kolme vuotta sitten.

Vihkitilaisuus järjestettiin maistraatissa, jonka me myös aikanamme valitsimme vihkipaikaksemme. Oikeastaan ihan mukavuussyistä; ei mitään isoa, ei mitään kauhean prameaa, vaan hetki yhdessä läheisten kanssa.

Tilaisuus maistraatissa oli nopea, vain kymmenisen minuuttia, mutta siihen mahtui kaikki oleellinen. Tilaisuuden jälkeen oli vuorossa ruokailu, jonka valitettavasti jouduimme jättämään väliin meidän nelikuisen esikoisemme neuvola- ja lääkärikäynnin vuoksi.

Pojallamme kaikki hyvin! “Sosiaalinen, iloinen, hyvin kasvava poika” oli sekä neuvolatädin että lääkärin kommentit. Näillä kehuilla on hyvä odotella seuraavaa kertaa kesäkuun lopussa.

Family portrait meidän tyyliin :)
Tältä päivältä hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua :)


Terhi

2 kommenttia:

  1. Pienet juhlahetket voivat joskus olla niitä kaikkein mieleen painuvimpia. Päiväsi oli vilkas, mutta niin ne taitavat olla muutenkin. Vieläkö sentään neuvolakäyntejä on joka kuukausi?

    VastaaPoista
  2. Hiljalleen näyttävät nämä päivät vilkastuvan kun poika kasvaa :) Neuvolakäyntejä taitaa nykyään olla puoleen ikävuoteen asti joka kuukausi ja tämän jälkeen koko ajan harvemmin.

    VastaaPoista