tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kurssin itsearviointi, blogin monta monta mahdollisuutta

Kurssi on ollut ennen kaikkea rento ja hauska, aivan kuten some!

Mietin kovasti ennen kurssin alkua mitä saan tai voisin saada tästä kurssista irti, kannattaako kurssia ottaa edes vapaavalinnaiseksi. Kannatti! Itse somemaailmasta blogin kirjoitus oli minulle uutta. Ei minusta ehkä täysipäivästä bloggaajaa tule, mutta näen blogilla monen monta mahdollisuutta. Kuka siis tietää vaikka Somemaailmani jäisi henkiin.

Kurssin aikana mietin todella paljon opinnäytetyötäni ja uskon saaneeni sille suunnan. Some kun on laaja käsite, on opinnäytetyötäni varten rajattava aihetta aika paljon, jotta se ei pääse rönsyilemään mahdottomaksi. Tämä oli ehkä suurin anti minulle koko kurssilta.

Oli mielenkiintoista lukea toisten ajatuksia somemaailmasta ja heidän postauksiaan; kuinka jokainen löysi eri tavan kirjoittaa blogia ja esitellä sosiaalisen median sovelluksia. Toisten mielipiteet avartavat useimmiten omaa näkemystä tai antavat ainakin kyseenalaistamisen aihetta itselle omista mielipiteistä.

Parantamisen varaa mielestäni jäi Digitarinaan, jonka aamutuimaan palautin. Meidän tuli siis tehdä tarina perinteisen yhteisöllisyyden muuttumisesta verkkoyhteisöllisyydeksi. Tarinani käsitteli aihetta oman elämäni kautta, ennen ja nyt. Lähinnä olisin tahtonut parantaa toteutustapaa. Palautettu tarina oli tehty puhuttuna diaesityksenä. Olisi ollut mahtavaa osata tehdä esityksestä ammattimaisempi; ehkä käyn kurssin jossa opin tämänkin puolen. Lupaan, että heti kun saan toteutustavasta paremman, tulen julkaisemaan tarinan täällä!

Kiitos Katille ja Outille! Ihanaa, aurinkoista kesää teille ja kurssitovereille :)

Terhi


2 kommenttia:

  1. Kiitos palautteestasi ja arvioinnistasi. Virallisen palautelinkin saamme ikävä kyllä vasta elokuussa, mutta toivottavasti ehdit vastaamaan siihen silloin.

    Mukavaa kuulla, että kurssi osoittautui ennakkoaavistuksistasi huolimatta hyödylliseksi. Ryhmäsi on ollut aktiivinen, ja orvokkeihin sattui monta hienoa blogia. Mekin olemme oppineet tämän kurssin aikana paljon.

    Toivottavasti pääset hyvään vauhtiin opparisi kanssa. Ilahdumme, jos aikanaan toimitat meille linkin valmiiseen työhösi. Ja tietysti odotamme innokkaana myös julkista digitarinaasi.

    Oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

    VastaaPoista
  2. Hei Terhi,
    Oli mukava lukea, kun kerroit tehneesi digitarinasi oman elämäsi kautta. Näin tein itsekin, lasten näkökulmasta. Se tuntui jotekin luontevalta.
    Rentouttavaa kesää sinullekin =)

    VastaaPoista